Haberler

ŞUTSO, TSE Denetiminden Başarıyla Geçti

Güncelleme:

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası İSO 9001–2008 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı çerçevesinde yapılan TSE denetimini başarıyla geçti.

TSE Denetçisi Kamil Aydın tarafından yapılan denetim sonrası ŞUTSO'nun İSO 9001–2008 Kalite Yönetimi Sistemi'nin standarda uygun olduğu belirtildi.

TSE Denetçisi Aydın tarafından gözetim tetkiki öncesinde düzenlenen açılış toplantısında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı İ.Halil Peltek, ŞUTSO Genel Sekreteri Faruk Yaşar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ateş ve birim sorumluları hazır bulundu.

Gözetim tetkiki öncesinde düzenlenen açılış toplantısında konuşan ŞUTSO Başkan Yardımcısı İ.Halil Peltek, "Rekabet ortamında en iyi olmak için bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak kurum kültürünü oluşturarak mümkün olabilecektir. Bunun içinde hizmet kalitesinde sürekli iyileştirme yoluna giden Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Türk Standartları Enstitüsü'nün getirmiş olduğu kriterleri sağlamakla önemli bir mesafeyi kat etmiştir" dedi.

ŞUTSO'YA TAM NOT

Tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği denetim sonucunda Denetçi Aydın, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na tam not verdi. Kamil Aydın denetimin ardından yaptığı kapanış toplantısında; Denetimin olumlu geçtiğini her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti. Aydın, ayrıca hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin olmak üzere, oda yönetimine ve personeline teşekkür etti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Ateş Kamil Aydın Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title