Haberler

Sungurlu Kaymakamı Şahin İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Dilovası ilçesine atanan Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin için Mavi Ocak tesislerinde bir veda yemeği verildi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesine atanan Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin için Mavi Ocak tesislerinde bir veda yemeği verildi.

Mavi Ocak Tesisleri'ndeki yemeğe Kaymakam Hulusi şahin'in yanı sıra Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Başkan yardımcıları, Belediye Meclisi Üyeleri, daire amirleri, oda başkanları, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Yemekte Sungurlu tarihinde ilk defa bir kişi fahri hemşeri ilan edildi. Başkan Uzunkaya Kaymakam Şahin'e hemşerilik beratı verdi.

Yemekte kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Kaymakam Şahin, Sungurlu'yu asla unutmayacağını söyledi. İlçedeki beş yıllık görev süresi boyunca Sungurlu'ya güzel hizmetlerde bulunmanın nasip olduğunu ifade eden Şahin, "Sungurlu'dan güzel hatıralarla ayrılıyoruz. Biz beş yıl iyi şeyler yapmaya çalıştık. Tabii ki tek başımıza değil, bir ekip olarak bunu yapmaya çalıştık. Bu ekibe sayın Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve Sungurlu halkı dahildir. Sungurlu'nun güzelliklerini ön plana çıkarmaya çalıştık. Bunlar unutulmasın" dedi.

Sungurlu'nun daha güzel şeyleri hak ettiğini dile getiren Şahin, "Görev süremiz içerisinde kalbini kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız varsa haklarını helal etsinler. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Gittiğimiz yerde hepinize gönlümüz ve kapımız açık" dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Kaymakam Şahin'le göreve geldiğinden bu yana güzel işler yaptıklarını belirterek, "Hep Sungurlu'da güzel şeylerin olması için gayret verdik. Sungurlu olarak Kaymakamımızı çok arayacağız. Kendisine gideceği yerde başarılar diliyorum. İnşallah ilerleyen zamanda kendisi ile tekrar çalışmayı diliyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Sungurlu Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle Sungurlu'nun fahri hemşerisi ilan edilen Kaymakam Hulusi Şahin'e Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya tarafından hemşerilik beratı verildi. Kaymakam Şahin'i her zaman bir Sungurlulu olarak göreceklerini söyleyen Başkan Uzunkaya, Şahin'e yeni görev yerinde başarı diledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title