Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor futbolcularının transfer taksitlerini ödeyerek takımın moralli olarak Şekerspor maçı için Ankara'ya gitmesini sağladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor futbolcularının transfer taksitlerini ödeyerek takımın moralli olarak Şekerspor maçı için Ankara'ya gitmesini sağladı.

Yeni Diyarbakırspor'un Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, başkanlarının geçen hafta alınan yenilgiye rağmen ödeme yaptığını söyledi. Takımın buna galibiyetle cevap vereceğini belirten Tanrıverdi, kafileye 18 futbolcu alındığını dile getirdi. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ilk galibiyetini Ankara'da almak isteyen ve bu amaçla başkente giden Yeni Diyarbakırspor'da futbolcuların ikinci transfer taksitlerin de ödendiğini belirten Vedat Tanrıverdi, İHA muhabirine yaptığı açıklamada sporcularının Şekerspor maçı öncesinde Ankara'ya morolli gittiğini kaydetti. Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, Başkan Feyzi İlhanlı'nın takıma karşı taahhütlerini yerine getirdiğini ve amaçlarının bundan sonra galibiyet serisi yakalamak olduğunu belirterek, "Geçen hafta sahamızda beklenmedik şekilde Yozgatspor'a yenildik. Hafta içinde kupada Adıyamanspor'u yenerek moral bulduk. Ankara yolculuğu öncesinde başkanımız futbolcu, teknik heyet ve personel alacaklarını ödeyerek ayrıca moral takviyesi yaptı. Takımda her hangi bir sorun yok. Tek sıkıntımız ligde galip gelmemiş olmamız. Bunu da inşallah Ankara'da gidereceğiz. Şekerspor'u yenmek istiyoruz" dedi.

Ankara Anadolu Oteli'nde kampa giren Yeni Diyarbakırspor, Ankara'ya 18 kişilik futbolcu kadrosu ile giderken, Mustafa Kuru, Halim, Uğur, Aytaç, İbrahim Tekçi ve Muhammed kafileye alınmadı. 18 kişilik kadroda bulunan futbolcular ise Akın Alkan, Ali Üçkulak, Atilla Erel, Baran Basut, Bilal Dikici, Ceyhun Yazar, Doğancan Kılıç, Emrah Kiraz, Gökhan Payal, Hasan Fidan, Hasan İnci, Hüseyin Demir, Hüsnü Zeybekoğlu, İbrahim İdis, Rıdvan Sönmez, Samet Hasan Yıldıran, Serdar Karaduman ve Serkan Demirol'dan oluşuyor.

Bu arada Yimpaş Yozgatspor kulübü geçen hafta Diyarbakır'da oynadığı ve 1-0 kazandığı Yeni Diyarbakırspor maçındaki misafirperverlik ve centilmenlikten dolayı hem Yeni Diyarbakırspor'a hem de Diyarbakır halkına teşekkür etti. Yeşil-Kırmızılı kulübe bu amaçla faks geçen Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, Diyarbakır'da futbolun güzelliklerinin ön plana çıktığını dile getirerek, "Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmemiz bizleri mutlu etti. Ancak Diyarbakır taraftarının, yönetiminin göstermiş olduğu misafirperverlik galibiyetimizi ikinci plana itti. Yıllardan bu yana arzu ettiğimiz ve yaşanmasını temenni ettiğimiz sportif yarışmaların böyle gerçekleşmeli. Diyarbakır'da en ufak bir kötü söz çıkmadığı gibi alkışlarla uğurlanmak bizi çok mutlu etti" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakırspor Yozgatspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title