Haberler

SP ve BDP Adayları Bir Arada

Güncelleme:

Batmanda SP Belediye Başkan Adayı ile BDP Belediye Eş Başkan Adayları bir araya gelerek radyo programına konuk oldular.

Rakip adaylar bir arada...
Batmanda bir radyo programına katılan BDP Eş Başkan Adayı Gülistan Akel ile Saadet Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Ahmet Çiftçi, dinleyicilerden gelen soruları yanıtladılar.
Seyirci ve dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Akel "Geleceğimizin teminatı olan gençler maalesef, madde bağımlılığının pençesinde. Bu konuda ciddi çalışmalarımız olacak. Gençlere gereken önemi ve desteği vereceğiz. Gençlik evleri kuracağız" dedi. Seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelere değinen Özdemir de, Batman'dan, yurt içinden ve yurtdışından gelen e-mailleri yanıtladı. Programın sonuna doğru Saadet Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Ahmet Çiftçi de Radyo Yüksel'i ziyaret etti. Canlı yayında bir süre sohbet eden BDP ve Saadet Partili Adaylar, seçimde birbirlerine başarılar diledi. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çiftçi yayının sonunda "bu idarenin hesabını Allah'a vereceğimiz bilinçle yönetmeliyiz bu şehri" dedi. BDP Eş Başkan Adayı Sabri Özdemir de "Bu hesabı hem Allah'a hem de halka verecek bilinçle idarecilik yapılmalıdır" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gülistan Akel Ahmet Çiftçi Batman Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title