Haberler

Lütfü Savaş:  "Tribünlerde Gençlerin, Çocukların ve Kadınların Olması Futbola Ayrı Renk Katıyor"

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Hatayspor kadın futbol takımını 1207 Antalyaspor maçında yalnız bırakmadı. Kadınların sahada ve tribünde daha fazla yer almasının sporu daha güzel hale getirdiğini belirten Savaş, "Tribünlerde gençlerin, çocukların ve kadınların olması futbola ayrı renk katıyor. Sporda kadınlarımızın daha fazla yer almasını istiyoruz" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Hatayspor kadın futbol takımını 1207 Antalyaspor maçında yalnız bırakmadı. Kadınların sahada ve tribünde daha fazla yer almasının sporu daha güzel hale getirdiğini belirten Savaş, "Tribünlerde gençlerin, çocukların ve kadınların olması futbola ayrı renk katıyor. Sporda kadınlarımızın daha fazla yer almasını istiyoruz" dedi.

Bu sene ilk kez Süper Lig'de mücadele eden bordo-beyazlı futbolcuları Kırıkhan'da oynadığı maçta tribünden destekleyen Savaş maç sonunda açıklamalarda bulundu.

SAVAŞ: "ÖNÜMÜZDEKİ YIL LİGE RENK KATACAĞIZ"

Kadın futbol takımının süper lige alışmaya çalıştığını söyleyen Savaş, "Kadın futbol takımımız ilk kez bu yıl süper ligde mücadele ediyor. Yöneticilerimiz, hocamız ve futbolcularımız özveriyle çalışıyor. Ekip olarak buraya alışmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl çok daha iyi bir takımla erkek futbol takımımız gibi lige renk katacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"SPORDA KADINLARIMIZIN DAHA FAZLA YER ALMASINI İSTİYORUZ"

Kadınların sahada, tribünde daha fazla yer almasının sporu daha güzel hale getirdiğini vurgulayan Savaş, "Kadın varsa bereket, huzur ve fair-play oluyor. Stadyumlarda daha huzurlu maç seyrediliyor. Tribünlerde gençlerin, çocukların ve kadınların olması futbola ayrı renk katıyor. Hangi sonuç alınırsa alınsın Hatay şehri takımlarını bağrına basıyor. Sporda kadınlarımızın daha fazla yer almasını istiyoruz" dedi.

Alınan sonuçlardan çok ortaya koyulan mücadelenin daha önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Savaş, sahada mücadele eden tüm takımı tebrik etti.

RAHMİ VARDI: "SENEYE İLK BEŞTE BİTİRECEK BİR TAKIM KURACAĞIZ"

Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı da gelecek sezon Hatay'a yakışan bir kadro kuracaklarını söyledi. Takımı hiçbir maçta yalnız bırakmayan bordo-beyazlı taraftarlara seslenen Vardı, "Maçlarımızı tek bir yerde tüm ilçelerimizde oynuyoruz. Taraftarlarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Seneye ilk beşte bitirecek bir takım kuracağız. Bu konuda Başkanımız Lütfü Savaş'ın ve hocamızın çalışmaları devam ediyor" diyerek taraftarlara da mesaj verdi.

Teknik direktör İlknur Aktaş ise gelecek sezon yapılanması hakkında konuştu.

Göreve başladığı günden itibaren pozitif futbol oynamaya çalıştıklarını belirten Aktaş, "Play-out oynayacak olsak da ligde kalacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen bir kadro kuracağız. Gelecek sene taraftarlarımız bambaşka bir Hatayspor izleyecek" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Hatayspor Futbol Hatay Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title