Haberler

Son dakika haberi | Hatay Büyükşehir Başkanı Savaş Başarılı Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Son dakika haberler... Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Destek Eğitim Merkezi ve Hatay Kent Arşivi Kütüphanesi’nde LGS (Liselere Giriş Sınavı) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) Belediye’nin ücretsiz imkânları ile hazırlanarak başarı elde eden öğrenciler Hatay’ın gururu oldu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da her iki sınavda da başarılı olan öğrenciler ile buluştu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Destek Eğitim Merkezi ve Hatay Kent Arşivi Kütüphanesi'nde LGS (Liselere Giriş Sınavı) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) belediyenin ücretsiz imkanları ile hazırlanarak başarı elde eden öğrenciler Hatay'ın gururu oldu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da her iki sınavda da başarılı olan öğrenciler ile buluştu.

HBB merkezilerinde YKS'ye hazırlanan öğrenciler, Türkiye'nin birçok üniversitesinin tıp, diş hekimliği, hukuk, mühendislik, öğretmenlik, mimarlık, psikoloji, sosyal hizmetler, fizik tedavi ve rehabilitasyon ve ilahiyat gibi bölümleri kazanan öğrencilerin yanı sıra birçok öğrenci de ön lisans bölümlerine yerleşti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da her iki sınavda da başarılı olan öğrenciler ile buluştu.

"EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ"

Başkan Savaş, "Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak yıllardır eğitime çok önem veriyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi olan çocuklarımızın gerek liseye gerekse üniversiteye hazırlanması konusunda desteklerimiz devam ediyor. Geçen yıllardan beri eğitim merkezimizde kurslar açmıştık. Bu sene de kütüphanemizde KPSS ve YKS kursları açtık. İki merkezimizde toplamda 120 lisans,12 ön lisans ve 6 çocuğumuza da nitelikli liseyi kazandırdık. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.

"BİZ EĞİTİME VE EĞİTİMCİYE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Savaş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"İnşallah bu çocuklarımız gelecekte ülkemizin önemli yerlerinde hizmet verecekler. Bu sene 750 öğrencimizi üniversiteye hazırlayacağımız çok nitelikli ve kaliteli bir kurs açma hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için çok çaba sarf ediyoruz. Biz eğitime ve eğitimciye destek vermeye devam edeceğiz."

Üniversite ve lise sınavlarında başarılı olan öğrenciler, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin sağlamış olduğu imkanlar sayesinde önemli başarılar elde ettiklerini ifade ederek Lütfü Savaş'a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Hatay LGS Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title