Haberler

Söke'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Birlik Günü Etkinlikleri

Söke’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı başladı.

Söke'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı başladı. Etkinlikler çerçevesinde Söke İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan program kapsamında ilçe protokolü şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı başta olmak üzere protokol üyeleri şehitlik ziyaretinde bulundu. Vatan kahramanları için dua edilirken, Söke'de aynı zamanda öğle namazında mevlid okundu, şehitler hayrına lokma döküldü.

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, şehitlikleri ziyaret ederek şehitlerimiz için dua ettik. Vatanımızın bölünmezliği, Devletimizin bekası için canını feda etmiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum" dedi.

"Söke'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı"

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada hafta boyunca tüm camilerde şehitler için hatmi şerif okunacak. 15 Temmuz günü saat 20.00'den itibaren Cumhuriyet Meydanında toplanılacak. Toplanma sırasında şiirler okunacak, slayt ve video gösterileri yapılacak. Saat 23.00'de yürüyüş başlayacak. Yürüyüş korteji yeniden Cumhuriyet Meydanında toplanmasının ardından saygı duruşunun yapılacağı alanda İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeylu konuşma yapacak. 16 Temmuz saat 00.13'de camilerde sela okunacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Kurtbeyoğlu Süleyman Toyran Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title