Haberler

'Şehrin Işıkları' Yalova'da Parladı

Güncelleme:

Uludağ Elektrik Dağıtımın bu yıl ikincisini düzenlediği ve 81 ilden seçilen en iyi fotoğrafların yer aldığı Şehrin Işıkları 2 fotoğraf sergisi Yalovalılarla buluştu.

YALOVA (İHA) – Elektrik dağıtım sektöründe hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 81 ilden seçilen en iyi fotoğrafların yer aldığı "Şehrin Işıkları 2" fotoğraf sergisi Yalovalılarla buluştu.

Ulusal çapta düzenlenen yarışmaya katılan 527 fotoğraf arasından seçilen 20 eser Yalova'da görücüye çıktı. Kipa AVM Aile Kulübü Sergi Salonu'nda sergilenen fotoğraflar Yalovalılardan büyük ilgi gördü. Fotoğraf sergisinin açılışına UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Volkan Çelik, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, CLK Uludağ Elektrik Perakende Yönetmeni Serper Acar, İdari İşler Sorumlusu Nevzat Saim ve alışveriş merkezine gelen müşteriler katıldı. Birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı sergi vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Fotoğrafları ilgiyle inceleyen Yalovalılar, UEDAŞ yetkililerinden bilgi aldı.

UEDAŞ Kurumsal Müdürü Yusuf Ziya Yüce, "şehir ve ışık" temasıyla bu yıl ikincisini düzenledikleri fotoğraf yarışmasında en iyi kareleri sergilediklerini söyledi. Yüce, "Bursa'dan sonra ikinci sergimizi hizmet bölgemiz olan Yalova'da açtık. Sergimizi Balıkesir, Çanakkale ve Ankara'daki sanatseverlerle de buluşturacağız" dedi.

Serginin üç gün boyunca gezilebileceğini ifade eden Yüce, UEDAŞ olarak sanat faaliyetlerine destek vermekten onur duyduklarını sözlerine ekledi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uludağ Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title