Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Macit Yakar seçildi.

Siverek Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Macit Yakar seçildi.

Kanlıkuyu iş merkezindeki Oda binasında gerçekleştirilen seçime, iki listeyle gidildi. Başkanlığa aday olan Kafur Ordu ve Macit Yakar projelerini anlattı.

170 üyenin oy kullandığı kongrede, 115 oy alan Macit Yakar yeni başkan seçildi.

Yakar, kongreye katılan tüm üyelere teşekkür ederek, aldığı oda bayrağını hakkıyla ileriye taşıyacağını söyledi.

Ceylanpınar'da bayanlar voleybol turnuvası

Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından bayanlar voleybol turnuvası düzenlendi.

6 takımın katıldığı ve 1 haftadır devam eden turnuvanın finali ilçe spor salonunda Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü bayanlar voleybol takımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü bayan voleybol takımını arasında yapıldı. Turnuvayı rakibini 2-0 yenen Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü takımı kazandı.

Kaymakam Musa Sarı, ilçede bayanlara yönelik sportif faaliyetlerin arttırılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bunlardan birininde ilk defa gerçekleştirdikleri voleybol turnuvası olduğunu söyledi.

Bayanların toplumun her alanında yer alması gerektiğini ifade eden Sarı, turnuvaya gösterilen ilginin sevindirici olduğunu kaydetti.

Ceylanpınar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Abdullah Arslan ise, Ceylanpınar'da faaliyet gösteren kadın kültür evleri sayesinde bayanlara yönelik sportif faaliyetlerin arttığını söyledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ceylanpınar Şanlıurfa Siverek Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title