Haberler

Salihlililer Derneği Seminer Düzenledi

Merkezi İzmir'de bulunan Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, kişisel gelişim uzmanı Prof.Dr.Meltem Onay'ın sunduğu "Ben Bir Somon Balığıyım" konulu seminer düzenledi.

Merkezi İzmir'de bulunan Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, kişisel gelişim uzmanı Prof. Dr. Meltem Onay'ın sunduğu "Ben Bir Somon Balığıyım" konulu seminer düzenledi.

Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Onay, kendi hayatından kesitlerle süslediği sunumunda, anı yaşamayı ve hiçbir şeyi yarına bırakmamayı öğütleyen "Carpe Diem" felsefesini benimseme önerisinde bulundu. Bayraklı Belediyesi Konferans Salonu'ndaki seminerde Onay sunumuna, tatlı sularda doğup okyanusu kat eden, sonra da doğduğu ırmağa akıntıya karşı yüzerek geri dönen somon balığının zorlu mücadelesini anlatan bir video sunumuyla başladı. Mutlu olmanın formülünü somon balığına bağlayan Prof. Dr. Meltem Onay, "Hepimizin hayatı somon balığı gibi. Bazılarımız engellerle karşılaşıyor. Bunun içir güçlü bir mücadele gerekiyor. İstediğiniz şeylerin tam olarak altını doldurun ve hedefinizi belirleyin. Her şey beyinde başlıyor. Kendinizi keşfedin. Bir şey yapın, ama en iyisini yapın. Hayat bir tercih. Geçmişi arkada bırakın. Geleceğinizi şekillendirmek sizin elinizde" dedi.

Dernek üyeleri, semineri ilgili ile dinledi ve Prof. Dr. Onay'a teşekkür etti.

(ES-ERG-

03.04.2012 15: 45: 07

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title