Haberler

Sakarya'da Jandarma Resim Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilere Hediyeler Verildi

Güncelleme:

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma' resim yarışmasında Sakarya'da birinci olan öğrenciler hediyelerini törenle aldı. Yarışmada Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi öğrencisi Tuana Yaren Tezer, Hendek Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Rüzgar Ersöz ve Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencisi Duru Kahya birinci oldu.

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma' resim yarışmasında Sakarya'da birinci olan öğrenciler hediyelerini törenle aldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Jandarma Genel Komutanlığının görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında 'Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma' temalı resim yarışması neticelendi. Bu çerçevede Sakarya'da dereceye giren öğrencilere Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen hediyeleri Sakarya İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından verildi. Yarışmada Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi öğrencisi Tuana Yaren Tezer, Hendek Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Rüzgar Ersöz ve Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencisi Duru Kahya birinci oldu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Bahçeli Serdivan Jandarma Sakarya Hendek Kültür Güvenlik Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title