Haberler

Rumi Çocuk Oyunlarında Madalyalar Dağıtıldı

6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunlarında, Karate, Tekvando, Atletizm ve Halter’de madalyalar sahiplerini buldu.

6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunlarında, Karate, Tekvando, Atletizm ve Halter'de madalyalar sahiplerini buldu.

Atatürk Stadyumu Atletizm Pistinde yapılan 6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları Atletizm yarışlarına Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, KKTC, Makedonya, Türk Milli Takımı ve Konya Takımlarından Kızlarda 57, erkeklerde ise 55 toplamda 150 sporcu katıldı. Yarışlar sonucunda Kızlarda ve erkeklerde 1. Türkiye, 2.Bosna Hersek, 3.KKTC, 4.Konya oldu. Dereceye giren sporcuların madalyalarını Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Şube Müdürleri Halil Eroğlu, Ali Kanber ve Türkiye Atletizm Federasyonu temsilcileri verdi.

HALTER'DE ROMANYA 1. OLDU-

100.Yıl Spor Salonunda yapılan halter müsabakalarında Azerbaycan, Belçika, Bosna Hersek, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Kosova, Litvanya, Romanya, Konya Takımı ve Türk Milli Takımlarından kızlarda 25, erkeklerde ise 48 sporcu mücadele etti. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde 1.Romanya, 2.Türkiye, 3.Konya, 4.Finlandiya olurken, kızlarda ise 1.Türkiye, 2.Çek Cumhuriyeti, 3.Romanya, 4.Konya oldu. Dereceye giren sporcuların madalyalarını Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Halter Federasyonu As Başkanı İlker Özkan, Başkan vekili Mevlüt Ataseven, Şube Müdürümüz Halil Eroğlu ve eski futbolculardan Tuncay Şimşek verdi.

KARATE'DE 93 SPORCU YARIŞTI -

Atatürk Spor Salonunda yapılan 6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları Karate müsabakalarında Almanya, Azerbaycan, Hırvatistan, Kosova, Makedonya, Konya Takımı ve Türk Milli Takımı mücadele etti. Mücadeleye Kızlarda 26, erkeklerde ise 44 olmak üzere toplamda 93 sporcu katıldı. Takım sıralamasında Kızlarda 1.Hırvatistan, 2.Türkiye 3.Makedonya, 4.Kosova olurken, Erkeklerde 1.Türkiye, 2.Makedonya, 3.Hırvatistan, 4.Azerbaycan oldu. Sporcuların madalyalarını Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, Türkiye Karate Federasyonu Başkan vekili Hikmet Yanartaş, Şube Müdürlerimiz Mahmut Keten, Hacı Beşbadem ve Ali Kanber takdim etti.

TEKVANDO'DA ERKELER'DE UKRAYNA, KIZLAR'DA TÜRKİYE 1. OLDU -

Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yapılan 6. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Spor Oyunları Karate müsabakalarının Almanya, Azerbaycan, Belarus, Ukrayna, Yunanistan, Konya Takımı ve Türk Milli Takımlarından 34 kız, 35 erkek olmak üzere toplam 96 sporcu mücadele mücadele etti. Erkeklerde takım halinde 1.Ukrayna, 2.Belarus, 3.Yunanistan, 4.Konya olurken, Kızlarda ise 1.Türkiye, 2.Ukrayna, 3.Belarus, 4.Konya oldu. Müsabakaların sonunda sporculara madalyaları, takımlara da kupaları verildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azerbaycan Makedonya Türkiye Konya Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title