Haberler

Rektör Battal'ın Mutlu Günü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof.Dr.Peyami Battal'ın oğlu Fettullah Battal, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ın oğlu Fettullah Battal, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Edremit ilçesinde Merit Otel'de düzenlenen düğün törenine Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar, Van Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, CHP İl Başkanı Cemal Şen, Bahçesaray Belediye Başkanı Hayati Orhan, İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özgökçe, Bitlis, Siirt, Hakkari, Iğdır, Ağrı üniversitesi rektörleri, YYÜ akademik ve idari personeli, Memur-Sen Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin yerini almasıyla birlikte Fettullah ve Tuğba Battal çifti alkışlar arasında nikah masasına geçtiler. Van Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar çiftin nikahını kıyarken, şahitleri ise Vali Münir Karaloğlu ile Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler oldu. Nikah işlemlerinin ardından genç çift, davetliler birlikte çalınan müzik eşliğin doyasıya eğlendiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Münir Karaloğlu Peyami Battal Nuri Güler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title