Haberler

Piazza'da Aşkım Kapışmak ve Çiğdem Tunç ile Yarışma

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ilginç bir etkinlikle karşılıyor.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü ilginç bir etkinlikle karşılıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Aşkım Kapışmak ve Çiğdem Tunç sunuculuğunda bir yarışma programı gerçekleştirilecek. Davranış Bilimleri Uzmanı olan aynı zamanda en çok satan kişisel gelişim kitaplarına da imza atan yazar Aşkım Kapışmak ve televizyon ekranlarının sevilen ismi Çiğdem Tunç, moderatörlüğünde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde saat 17.00'de düzenlenecek olan "Aşkım ve Çiğdem'le yüzde 100 Aşk" adlı yarışmada birbirini en iyi tanıyan çift belirlenecek.

Aşkım Kapışmak ve Çiğdem Tunç'un sunacağı yarışmada, Samsun Piazza AVM tarafından belirlenen 15 çift, kadın-erkek olmak üzere iki gruba ayrılacak. Kadınlarla Çiğdem Tunç, erkeklerle Aşkım Kapışmak'ın ilgileneceği yarışmada çiftlerin her birine karton ve kalemler verilerek, partnerleri hakkında sorular sorulacak.

Yarışma sonunda birbirini en iyi tanıyan ve en uyumlu çifti, bu sorulara her iki tarafında aynı ve doğru cevabı vermesiyle belirlenecek. Yarışmayı kazanan talihli çifte Anemon Otel Roof'da canlı müzik eşliğinde muhteşem bir akşam yemeği ve tüm katılımcılara da Aşkım Kapışmak'ın imzalı "Carpe Diem" kitabı hediye edilecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aşkım Kapışmak Çiğdem Tunç Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title