Haberler

Öztürk, Rakiplerinin Seçim Bürolarını Ziyaret Etti

AK Parti’nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, ilçedeki diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarının seçim bürolarını ziyaret ederek, rakiplerine başarılar diledi.

AK Parti'nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, ilçedeki diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarının seçim bürolarını ziyaret ederek, rakiplerine başarılar diledi.

Öztürk, ilçedeki seçim bürolarını ziyaret ederek, rakiplerine hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, "Yazıhan için yola çıkan tüm arkadaşlarımız, farklı siyasi partilerden de olsalar iyi niyetle yola çıktıklarına inanıyoruz. Önemli olan ilçemiz geleceğidir. İlçemiz için düşünen, ilçemiz için bir şeyler yapma gayretinde olan herkesi kucaklıyoruz. Farklı siyasi partilerden de olsak, bir tek ilçemiz var. Demokratik ortamda, halkımızın huzur ve güven ortamını bozmadan seçimlere giderek, milletimizin iradesine saygı duyacağız. Halkımızın teveccühü bizden yana olursa, rakiplerimizin ilçemiz için ortaya koyduğu güzel ve hayata geçirilmesi imkanı olan projelere de sahip çıkacağız. Tek derdimiz Yazıhan'ımızın güzel yarınlara sağlıklı ve planlı bir şekilde hazırlanmasıdır. Yazıhan'da herkesi ve her kesimi kucaklıyoruz. Hizmetlerimiz ve projelerimizi de aynı düşünce ile hayata geçireceğiz. Hangi adımı atarsak atalım, hizmetlerimiz herkes ve her kesim için olacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Öztürk Ak Parti Yazıhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title