Haberler

Özlü'nün Basın Toplantısı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (Tümsiad) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, Avrupa Birliği'ne Giriş Sürecinde Türkiye'de Siyasi ve Ekonomik İstikrarın Bozulmaması Gerektiğini Bildirdi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, Avrupa Birliği'ne giriş sürecinde Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrarın bozulmaması gerektiğini bildirdi.

Özlü, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, TÜMSİAD Adana Şubesi'nin, 21 Mayıs Pazartesi günü Adana Hiltonsa'da saat 20.00'de düzenlenecek törenle açılacağını söyledi.

Ülke genelinde 12 şubesi açılan, 11 şubesi de açılış hazırlığında olan TÜMSİAD'ın 4 bin 500 üyesi bulunduğunu, Adana şubesinin de 85 üye ile açılışını gerçekleştireceğini belirten Özlü, Almanya, Malezya başta olmak üzere yurt dışında Suriye, Ukrayna, Romanya ve Mısır'da da şube açılışı yapacaklarını söyledi.

Özlü, kuruluş amaçlarının hiçbir siyasi akıma kapılmadan, doğruları savunarak, yanlışlıklarla mücadele olduğuna dikkat çekerek, "Avrupa Birliği'ne giriş sürecinde, ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarının bozulmaması için, olumsuz tutum ve davranışlardan uzak durulması gerekliliğine inanıyor, büyük Atatürk'ün 'Ekonomisi zayıf bir millet fakirlik ve yoksulluktan kurtulamaz' düşüncesinden yola çıkarak, ülkemizin kalkınması için, ekonomiye katkıda bulunan sanayicilere, özellikle de KOBİ'lere kucak açılmasını istiyoruz. Önümüzdeki dönemde ülkemizi idare edecek hükümetler tarafından, ekonomi, sosyal güvenlik, tarım, finans, bilim ve teknoloji, vergi gibi konulardaki reformların, özellikle de KOBİ reformunun en kısa sürede gerçekleştirilmesini diliyoruz" dedi.

(AB-AB-AB-E)

20.05.2007 12:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title