Haberler

Özkara: "Aydın Halkının Birlikte Olduğunda Yapamayacağı Bir Şey Yok"

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Aydın halkının birlikte olduğunda yapamayacağı bir şey yok" dedi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Aydın halkının birlikte olduğunda yapamayacağı bir şey yok" dedi.

Maddi anlamda sıkıntılı geçen günlerin ardından ödemelerin bir bölümünün yapılmasıyla rahatlayan Aydınspor 1923'te keyifler yerine geldi. Çift kale antrenmanını Mukan Perinçek Stadı'nda yapan Aydınspor 1923'te teknik direktör Hüsnü Özkara, futbolcularına uyarılarda bulunurken, dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgiler verdi.

Bugüne kadar Aydınspor 1923 camiasında basın,futbolcular ve taraftarların konuştuğunu belirten Özkara, "Artık Pazar gününü bekliyoruz.Bugüne kadar herkes konuştu. Artık sahada konuşma zamanı. Futbolu seyircimiz için oynuyoruz ve sahada seyircimiz için mücadele edeceğiz. Birlik-beraberlik içinde olursak her zaman başarılı oluruz. Aydın halkının birlikte olduğunda yapamayacağı bir şey yok. Tüm taraftarımızı Gümüşhane maçına bekliyoruz. Yönetimimize de duyarlılığından dolayı teşkkür ediyoruz" dedi.

"TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"

Aydınspor 1923'ün Başkanı Süha Bayırlı ise, önceki gün Ağustos ayının senetlerini ödemelerinin ardından dün de yeni transferlere ödeme yaptıklarını ifade etti. Bayırlı şunları söyledi: "Bize şu anda taraftar desteği gerek. Tüm taraftarlarımızı Gümüşhane maçına bekliyoruz. Bizi 90 dakika sabırla ve centilmence desteklemelerini istiyoruz"

Bayırlı, bilet fiyatlarının açık 5,kapalı tribün ise 10 TL olacağını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Hüsnü Özkara Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title