Haberler

Özelleştirmeler Bursa'da Masaya Yatırıldı

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Yıldırım Belediyesi Tarafından Düzenlenen Konferansa Katılarak, Türkiye'deki Özelleştirmeler Hakkında Bilgi Verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa katılarak, Türkiye'deki özelleştirmeler hakkında bilgi verdi.

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve bilgilendirme konferansları devam ediyor. Adile Naşit Tiyatro Salonu'nda organize edilen konferansların bu haftaki konuğu Bursa AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Tutan oldu.

Türkiye'deki özelleştirme uygulamaları hakkında bilgi veren Bursa AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, 1983 yılından beri devam eden özelleştirmelerin AK Parti dönemiyle birlikte ivme kazandığını söyledi. Tutan, özelleştirmenin ekonomik, mali ve siyasi hedeflerine de değindi.

Yoğun katılımın olduğu konferansa , Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir, ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(EY)

27.01.2008 10:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title