Haberler

Otomobilleriyle Birlikte Yıkanarak Serinlediler

Manisa'da Hava Sıcaklığının 45 Dereceyi Aştığı Bugünlerde Uzun Yol Sürücüleri, Dinlenmek Amacıyla Girdikleri Benzikliklerde Araçlarıyla Birlikte Kendilerini de Yıkayarak Serinlemeye Çalıştı.

Manisa'da hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı bugünlerde uzun yol sürücüleri, dinlenmek amacıyla girdikleri benzikliklerde araçlarıyla birlikte kendilerini de yıkayarak serinlemeye çalıştı.

Son günlerde etkisini iyice artıran hava sıcaklığı Manisa'da da günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Öğle saatlerinde halk zorunlu olmadıkça sokağa çıkmazken, park havuzları ise serinlemek isteyen çocuklarla doluyor. Küçüklerle birlikte büyükler de ilginç serinleme yöntemleriyle dikkat çekiyor. Özellikle uzun yol seyahati yapan sürücüler, dinlenmek için mola verdikleri benzin istasyonlarında araçlarıyla birlikte kendileri de yıkatıyor. İstasyon görevlileri araçları yıkarken, sürücüleri de suyu

kendilerine de tutmalarını isteyerek bu şekilde bunaltıcı sıcağın etkisinden kurtulmaya çalışıyor. Sürücüler, "Saatlerce yol gidiyoruz ama bu yakıcı sıcaklarda çoğu zaman bunalıyoruz. Benzin istasyonlarında mola vererek aynı zamanda serinleme imkanı buluyoruz" dediler.

(ÖA-YK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title