Haberler

Oto Tamircileri ve İmalatçıları Odasının yeni Başkanı Fuat Haşıl oldu

Güncelleme:

Erzurum Oto Tamircileri ve İmalatçıları Odasının Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Erzurum Oto Tamircileri ve İmalatçıları Odasının Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Mevcut başkan Fatih Çiftçi aday olmazken adaylardan Fuat Haşıl 235 oy ile yeni başkan olurken diğer aday Abdülkadir Kara 115 oy aldı.

Aday olmamasının sebebini farklı yenilik getirmek olduğunu ifade eden Erzurum Oto Tamircileri ve İmalatçıları Odası Başkanı Fuat Haşıl, üyelerinin vizyonunu daha modern kriterlerle buluşturacak, aynı zamanda yöneticilerin ilişkilerinde huzur ve güven getirecek bir yönetim oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Oda başkanlığına seçilen Fuat Haşıl, "Aday olmamızın sebebi farklı yenilik getirmek bizler bazı yenilikler yapabilmek için aday olduk. Ortaya koyacağımız çok iyi projelerimiz var. "Değişim olmadan, Gelişim olmaz" sloganımızla yola çıktık, biz de inşallah bu odanın üyelerini, vizyonunu mücadelemiz bunun için değiştireceğiz. Geçmiş yönetimlerden kalan kazanımların üstüne koymak, ilerletmek için çabalayacağız. Bizim yapmış olduğumuz her aktiviteye, hizmete, faaliyete katılım sağlasınlar, bize güvensinler, bir de tavsiyelerde bulunsunlar. Bütün üyelerimizden her zaman bizleri desteklemelerini ve tavsiyelerde bulunmalarını beklediğimizi, böylelikle oda olarak çok daha güzel hizmetler sunacağımızı bilmeleri gerektiğini belirtmek istiyorum. Esnafımızın vizyonunu daha modern kriterlerle buluşturacak, aynı zamanda üye ve yöneticilerin ilişkilerinde huzur ve güven getirecek bir yönetim oluşturmayı planlıyoruz. Teknolojiyi kullanarak, günün şartlarına uygun projelerle, üyelerimizin zamanın rekabet şartlarına uygun şekilde geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. Ortak akıl yolu ile üyelerimiz ve yönetimimizi hedeflerimizde birleştirmeyi düstur ediniyoruz. Bu anlamda göreve başlayacağımız günden bu yana çok önemli adımlar atacağız ve atmaya da devam edeceğiz. Üyelerimizi işlerinde geliştirecek adımlar atarak, esnafımızı odamızın öncülüğünde yapılan çalışmalarla kalkındırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çiftçi Erzurum Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Bakmadan Geçme

Lise müdürü ve oğlunun darp ettiği yaşlı adam öldü! Ölüm nedeni belli oldu mu? Olay ne? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 21 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title