Haberler

Osmancık Devlet Hastanesi'ne Görkemli Açılış

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Osmancık ilçesine yaptırılan 100 yataklı Devlet Hastanesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum'un Osmancık ilçesine yaptırılan 100 yataklı Devlet Hastanesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve vatandaşlar katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, hastane hakkında bilgi vererek, 100 yataklı hastanenin yaklaşık olarak 22 milyon liraya mal olduğunu belirtti.

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti olarak 2002 yılından bugüne kadar ne söz verdiysek hepsini tek tek gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu millete hizmet eden Ak Parti iktidarı 5 yıldız konforunda böyle mükemmel binalar yaparsa, hastaneler yaparsa, doğalgazı, yolları yaparsa, Türkiye'nin her tarafını şantiye haline getirirse birilerini rahatsız ediyor" dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ise, Türkiye'de 10 yıl önce cezaevinde, hastanede, yurtta koğuş bulunduğunu belirterek, hastanelerde koğuş sistemini kaldırdıklarını belirtti. Osmancık'ın tarihi günlerinden birisini yaşadığını dile getiren Bağcı, bu milletin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurguladı.

AK Parti eski Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, milletvekilliğinin sona ersede AK Parti'nin bu millete hizmetlerinin devam ettiğini ifade ederek, yeni hastanenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise temelini attıkları hastanenin açılışını yapmanın da kendilerine nasip olduğunu belirterek, "Eskiden Türkiye'de bir yatırım yapılacağı zaman babadan evlada miras kalır, 10 sene, 20 sene sürerdi. Keşif artışları yapılır, bir tek inşaatı alan müteahhit kazanır millet kazanmazdı. İnşaat yapılana kadar eskirdi. Tayyip Erdoğan'la Türk siyaseti nasıl temize çekildiğini, Türkiye'nin devlet anlayışının nasıl temize çekildiğinin en güzel göstergesi, ayinesin iştir kişinin lafa bakılmaz derler ya, yaptığı işle görülüyor herşey. Hamdolsun, şükürler olsun ki Tayyip Erdoğan İstanbul'a belediye başkanı olduğu gün attığı her temelin hangi gün açılışını yapacağını ilan ederek başladı" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte hastanenin açılış kurdelesini kesti.Protokol üyeleri daha sonra hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Ak Parti Osmancık Çorum Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

abcamalan30@mail.ru:

yalaka

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title