Haberler

Olin Edirne'nin Konuğu Anadolu Efes

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi 22.haftasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda Anadolu Efes’i konuk edecek.

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi 22.haftasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda Anadolu Efes'i konuk edecek.

Olin Edirne – Anadolu Efes maçı 17 Mart Pazartesi günü saat 19: 00'da Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanacak. LigTV 3'ten de canlı olarak yayınlanacak maçın biletlerinin Mimar Sinan Spor Salonu'nda satıldığı bildirildi.

Daha önce Beko Basketbol Ligi'nde 7 Türkiye Kupası'nda 1 kez karşılaşan taraflardan Olin Edirne'nin rakibine karşı üstünlüğü bulunmuyor. İlk yarıda İstanbul'da oynanan maçı Anadolu Efes 95-79 kazanmıştı.

Olin Edirne ligde oynadığı 21 maç sonunda 7 galibiyet 28 puanla 12. sırada yer alıyor. Olin Edirne'nin attığı sayı 1682, yediği sayı 1878. Olin Edirne 80,1 sayı ortalamasıyla oynarken, yediği sayı ortalaması 89,4. Olin Edirne'de en çok sayı atan oyuncu maç başı 24.1 sayı ortalamasıyla Darius Washington. Washington aynı zamanda ligin en çok sayı atan oyuncusu. Asist lideri Barış Güney. Barış Güney aynı zamanda ligin asist lideri, en çok ribaunt alan oyuncu Torin Jamal Francis.

Ligde oynadığı son maçını evinde Aykon TED Ankara Kolejliler karşısında aldığı 93-75 'lik galibiyetle kapatan Anadolu Efes ise 21 maçta elde ettiği 15 galibiyet 36 puan ile 3. sırada yer alıyor. Anadolu Efes potasında bin 506 sayı (ortalama 71,7) görürken rakip potalara bin 598 (ortalama 76,1) sayı attı. Anadolu Efes'in en çok sayı atan oyuncusu maç başı 10,8 sayı ile Dusko Savanovic. Takımın ribaunt lideri Kerem Gönlüm. Asist lideri ise Zoran Planicic.

Anadolu Efes 14 Mart Cuma akşamı THY Euroleague'de karşılaştığı Panathinaikos takımına normal süresi 54-54 eşitlikle tamamlanan maçta uzatma sonunda 65-60 mağlup olmuştu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan ve 78-77 kazanılan Mersin BŞB maçı ve Salı günü İstanbul'da oynanan Galatasaray Liv Hospital hazırlık maçının ardından çalışmalarını Edirne'de sürdüren Olin Edirne hafta sonu çalışmalarını tamamladıktan sonra Pazartesi günü Hilly Hotel'de kampa girecek. Hilly Hotel sahibi Ayhan Tuzcu tarafından Olin Edirne'ye aynı gün öğlen yemeği ikram edilecek.

Öte yandan Kulüp Başkanı Vedat Kumuşoğlu'nun Mersin BŞB galibiyeti için oyunculara 15 bin dolar prim verecek olması oyuncular arasında memnuniyetle karşılandığı kaydedildi. Primin Anadolu Efes maçından önce verilmesi bekleniyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Efes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title