Haberler

Öğrencilerinden Bayırköy Belediyesi'ne Ziyaret

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde bulunan Bayırköy İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri öğretmenleri ile Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ettiler.

Bilecik'in Bayırköy Beldesi'nde bulunan Bayırköy İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri öğretmenleri ile Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında öğrenciler, belediyecilik hakkında bilmediklerini, merak ettiklerini hazırladıkları sorularla Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'dan öğrenerek yapılan çalışmalar hakkında da genel bilgiler aldılar. Ayrıca öğrenciler çevrelerinde yapılmasını istedikleri çalışma ve hizmetleri de Başkan Yaman'a ilettiler.

Bayırköy Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman, öğrencilerin sorularını tek tek yanıtlarken, ilgiyle öğrencilerin istediklerini dinleyerek notlar aldı. Öğrencilerin isteklerini en kısa zamanda yapma sözü veren Yaman, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayırköy Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title