Haberler

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çarşamba Pazarı'nda Esnaflarla Buluştu

Güncelleme:

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vişnelik ve Akarbaşı mahallelerinde kurulan çarşamba pazarını gezerek esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt, vatandaşların ekonomik sıkıntılarını dinledi ve yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vişnelik ve Akarbaşı mahallelerinde kurulan Çarşamba Pazarı'nı gezdi. Pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt'a büyük bir ilgi vardı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Vişnelik ve Akarbaşı mahallelerinde kurulan Çarşamba Pazarı'nı gezen Başkan Kurt, tezgah açan esnafı tek tek ziyaret ederek pazarcı esnafının halini hatırını sordu, istek, şikayet ve önerilerini dinledi, işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

VATANDAŞ HAYAT PAHALILIĞINDAN ŞİKAYETÇİ

Alışveriş yapan ilçe sakinleriyle de sohbet eden Başkan Kurt, dertlerini dinledi, semtleriyle ilgili talep ve önerilerini aldı. Hayat pahalılığından şikayetçi olan vatandaşları uzun uzun dinleyen Başkan Kurt'a yoğun bir ilgi vardı. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Kurt, "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar malum. Esnafımız da hemşehrilerimiz de ekonomik olarak sıkıntıda. En çok hayat pahalılığıyla ilgili şikayet alıyoruz. Nereye gitsek herkesin gündemi bu. Asgari ücretin ve emekli maaşlarının yetersizliği, kiraların yüksek olması hemşehrilerimizi çaresiz bırakmış durumda. Özellikle emekliler alacakları 1 kilo domatesin, yarım kilo biberin en uygununu arıyor. Geçim derdi her şeyin üstünde. Tüm hemşehrilerime kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Başkan Kurt'a Odunpazarı'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kazım Kurt Odunpazarı Yerel Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title