Haberler

Müsiad'dan Gapgiad'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Kurt Ali Kılçık ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Paylaşımcı Genç İşadamları Derneği'ni (GAPGİAD) ziyaret ettiler.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Kurt Ali Kılçık ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Paylaşımcı Genç İşadamları Derneği'ni (GAPGİAD) ziyaret ettiler.

GAPGİAD Başkanı olarak seçilen Akın Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduk. Başkanlık görevine yeni getirildim. Bundan dolayı bana güvenen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Amacımız şehrimizin kalkınmasını ve daha iyi noktalara gelmesini sağlamaktır. Bunun bilincinde olarak görevimize başladık. İnşallah bundan sonraki süreçte daha güzel projelere imza atarız" dedi.

GAPGİAD Başkanlığına getirilen Akın Çalışkan'a "Hayırlı olsun" diyen Kurt Ali Kılçık, "Seçim sürecini geride bıraktınız. İnşallah Mutafoğlu'ndan devraldığınız çıtayı daha da yükseltirsiniz. Memleketimizde sivil toplum örgütlerinin çok kuvvetli olması gerekiyor. Bunun için ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bulunduğumuz yerlerde de uzun dönem kalmamız lazım. 2002 yılında kurulan derneğinizde 10 yıl içinde 3 başkan değişti. Bu yüzden siz demokrasiyi tam işletiyorsunuz. Buralar gönüllülük esasına dayanan yerlerdir. Emek ve maddiyat istiyor. Bu ülkeye ve şehre borcumuz var. Bizde bunu en iyi şekilde ödemek zorundayız. Ülkemiz ve şehrimiz sayesinde buralar geldik. Halen faydalanıyoruz. Her işin de bir bedeli var. Mutlaka bunu çalışarak, çabalayarak şehir içine katkı sağlayarak ödemek durumundayız" ifadelerini kullandı.

Kılçık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimimiz buralarda, kimimiz başka yerlerde bu şekilde çalışacağız. Gaziantep'te 4 tane büyük kurumsal yapıya kavuşmuş dernek var. Onlardan bir tanesi de GAPGİAD'dır. GAGİAD, GAPGİAD, HÜRSİAD, MÜSİAD ve TÜMSİAD, hepimiz bir ağacın dalları konumundayız. Sizler bizlere göre daha gençsiniz. Bizim de genç arkadaşlarımız var. Genç MÜSİAD olarak onları da yetiştiriyoruz baba ve oğul gibi. Bizler yaşlandığımızda onlar bu görevi sürdürsün diye. Hepimizin ortak amacı aynidir. İnşallah memleketimize daha hayırlı hizmetlerde bulunuruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kılçık Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title