Haberler

Murgem Başvuruları Sürüyor

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’ne (MURGEM) başvurular sürüyor.

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'ne (MURGEM) başvurular sürüyor. 12. sınıf öğrencileri için seviye tespit sınavı yapılacak olan MURGEM'de, lise mezunu öğrenciler için de değerlendirme yapılacak.

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına ve gençlerin sosyal gelişimlerine destek olmak için Muratpaşa Belediyesi'nce hizmete sunulan MURGEM büyük ilgi görüyor. Başvuru sayısının 2 bini geçtiği MURGEM'de, 12. Sınıf öğrencileri için 20 Eylül'de seviye tespit sınavı yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi'nin, 600 lise mezunu ve 300 lise son sınıf öğrencisine üniversiteye giriş sınavlarında eğitim desteği vermek amacıyla kurduğu MURGEM'de yapılacak sınava, başvurusunu gerçekleştirmiş, 12. sınıf öğrencileri katılacak.

Sınav, saat 10.00'da; Kızılsaray Mahallesi'ndeki MURGEM'de yapılacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sınav öncesi, öğrencilere başarı dileyecek. MURGEM'de, eğitim; seviye tespit sınavının ardından oluşturulacak sınıflarda başlayacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title