Haberler

Muratpaşa Gurup Şampiyonu

Muratpaşa Belediyespor, Nevşehir’de düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası gurup elemelerinde üç rakibini de gol yemeden mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Muratpaşa Belediyespor, Nevşehir'de düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası gurup elemelerinde üç rakibini de gol yemeden mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Antalya U17 Futbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Muratpaşa Belediyespor, Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası gurup elemelerinde de zafere ulaştı. Gurup elemelerinin ilk maçında Malatya Kale Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Paşa'lı gençler ikinci maçta da Kayseri Şekerspor'u 1-0 mağlup ettiler. Final karşılaşmasında Konya Selçuklu Belediyespor'la karşı karşıya gelen Muratpaşa Belediyespor rakibini 1-0 yenerek gurup şampiyonu oldu.

HEDEF FİNALLER

Nevşehir'de şampiyon olan Muratpaşa Belediyespor'lu gençler, Selçuklu Belediyespor karşılaşması sonrası büyük sevinç yaşadılar. Nevşehir'de tüm rakipleri yenerek gurup şampiyonu olduklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Mustafa Selçuk, "Sporcularımız üç rakibimizle de oldukça iyi mücadele ettiler. Şimdi sırada Türkiye şampiyonası yarı finalleri var. Yarı finalleri de geçerek Türkiye şampiyonası finallerine katılmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Nevşehir Antalya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title