Haberler

Muhtarlar Palancıoğlu'na Çanakkale Gezisi İçin Teşekkür Etti

Talas’ın muhtarları, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kültür turuyla kendilerini ecdadın can verdiği Çanakkale’ye gönderen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Talas'ın muhtarları, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kültür turuyla kendilerini ecdadın can verdiği Çanakkale'ye gönderen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Makamda gerçekleşen ziyarette muhtarları ağırlayan Başkan Palancıoğlu, kültür turuna katılan bütün muhtarlara teşekkür etti. Başkan Palancıoğlu, "Bizlere bu cennet vatanı canlarıyla, kanlarıyla mücadele ederek bırakan aziz ecdadımızı yerinde görmeniz, vatan sevgi ve şehadet bilinci açısından çok önemli." dedi.

Milli mücadelenin simgelerinden Çanakkale gibi birçok cephede Türk, Kürk, Çerkez gibi toplumun her kesiminden vatan evladının düşmanla çarpıştığını belirten Başkan Palancıoğlu, "Ama maalesef bizleri sen şusun, ben buyum diyerek bölmeye çalışmışlar. Şimdi ecdadımızın o dönemde milli mücadelede örnek sergilediği birlik ve beraberliği bizim gösterme zamanımız." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, Türkiye'nin cennet bir ülke olduğunu anlatarak, "Dünyanın en gelişmiş ülkesine de, en gerisine giden de ülkemizi arıyor. Ülkemizin büyük bir potansiyeli var. İslam ülkelerini en güçlü temsil eden bir ülkeyiz. Bu bakımdan birlik ve beraberliğimiz önemli." şeklinde konuştu.

Kültür turu kapsamında büyük dedesinin Çanakkale'de mezarını bulan Sakaltutan Muhtarı Nusret Aslan, "Babam bana giderken 'dedene selam söyle' diyemedi, dedemin mezarını bulmamı istedi. Önce Allah'ın izni, sonra sizin vesilenizle dedemizin mezarını bulduk. Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından muhtarlar Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na, Çanakkale tablosu hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Talas Politika Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title