Haberler

Muğlaspor'da Hoca Tamam

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele eden Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarına transfer ile başladı.1990 yılında profesyonel futbol hayatına Muğlaspor'da başlayan Levent Bayraktar ile anlaşma sağlayan Yeşil-Beyazlılar, transferde ilk imzayı...

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele eden Muğla spor, yeni sezon hazırlıklarına transfer ile başladı. 1990 yılında profesyonel futbol hayatına Muğla spor'da başlayan Levent Bayraktar ile anlaşma sağlayan Yeşil-Beyazlılar, transferde ilk imzayı teknik direktöre attırdı.

Yeni sezonun hazırlıklarını önümüzdeki hafta başlaması beklenen Muğla spor'un teknik direktör sorununu çözdüklerini belirten Kulüp Başkanı Eminer İçten, "Yeni sezon için ilk transferimizi teknik direktör ile yaptık. Hocamız bizim yabancımız değil. Muğla spor'da, önce amatör ardından ilk profesyonel futbol hayatına başladığı bir kulüp hocamızın. Hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Muğla spor'un yeni teknik direktörü Levent Bayraktar, profesyonel futbol hayatına adım attığı bir kulübe teknik direktör olarak gelmenin heyecanını yaşadığını belirtti. Bayraktar, "Profesyonel futbol yaşantıma başladığım Muğla spor'un spor hayatımda ayrı bir yeri vardır. Düğerek sahasının tozunu yutan birisiyim. Kulübün mali yapısını biliyorum. Yüreğini Muğlaspor için ortaya koyacak, formasını Muğla için terletecek ve bu formaya sahiplenecek bir takım kurmak istiyorum. Bu konuda mali yapımıza uyan genç ve yetenekli bazı oyuncular ile temas halindeyiz. Az ve öz takviye ile sezona başlayacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title