Haberler

"Misafir yabancı öğrenci sayısı artıyor, genç dostu bir şehir olma hedefimiz var"

Güncelleme:

Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı ve beraberindeki heyet, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ı makamında ziyaret etti.

Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı ve beraberindeki heyet, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ı makamında ziyaret etti.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ahilik Haftasını kutlayarak başladığı konuşmasında, "Rabbim Ahilik kültürüyle yetişmiş, milletini, devletini daima her şeyin önünde tutan değerli esnaflarımızın yolunu ve bahtını açık eylesin. Kütahya'da ki esnafımızın huzurlu olmasını, şehrin de huzurlu olması olarak değerlendiriyorum. Belediye olarak bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteği esnaflarımıza sağlayacağız" dedi.

Genç dostu bir şehir olma hedefine vurgu yapan Başkan Işık, Ahilik anlayışının da önemine değinerek, "Şehrimize dışarıdan gelen misafir öğrencilerimizin desteği çok önemli. Çünkü genç dostu bir şehir olma hedefimiz var. Bu konuda da geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de tüm esnaf odalarımızın gönüllülük esasıyla dışarıdan gelen misafir gençlerimize şehrimiz adına hoşgörülü yaklaşmalarını canı gönülden arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyarette Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ise, Diyanet işleri Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan, iş hayatına yönelik 40 altın kuralın içerisinde bulunduğu hediyeyi Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a takdim etti.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ın vizyon projeleri arasında yer alan İkamet Kart Projesi'nin şehrimize sağlamış olduğu desteğe değinen Başkan Işık, "Her yıl yaklaşık olarak 10 binden fazla öğrencimizin ikametgahını şehrimize alarak, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Kütahya Belediyesi'nin merkez nüfusunu 250 binin üzerine çıkararak, sınıf değiştirmesi sağlanmıştır. Kütahya Belediyesi tüm belediyelerin içinde bulunduğu sınıflandırma da birinci grup arasında yer almaktadır. Öğrencilerimizin sayesinde bu şehir hem ekonomik, hem siyasi hem de sosyal anlamda sınıf atlamıştır" dedi.

Ziyarette; Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Ticaret Müdürü İsmail Hakkı Uygun, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Necati Gültekin, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ve oda başkanları yer aldı.(EFE-) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alim Işık Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title