Haberler

Minikler Didim İlçe Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesindeki anaokulu öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek jandarmayı daha yakından tanıdı ve vatan sevgisini öğrendi. Ziyaret sonunda miniklere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Aydın'ın Didim ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden minikler hem jandarmayı yakından tanıdı hem vatan sevgisini öğrendi.

Aydın genelindeki bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerine devam eden jandarma ekipleri, ilçe komutanlıklarında da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda anaokulu öğrencileri Didim ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette neşeli dakikalar geçiren minikler hem jandarmayı daha yakından tanıdı hem de vatan sevgisini öğrendi. Renkli görüntülerin de oluştuğu ziyaret sonunda jandarma ekipleri, miniklere bayrak, dergi, boyama kitabı ve çeşitli hediyelikler takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Jandarma Aydın Didim Güvenlik Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title