Haberler

Memur Sen İftar Yemeği'nde Buluştu

Memur Sen Erzurum İl Temsilciliği, Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle iftar yemeği verdi.

Memur Sen Erzurum İl Temsilciliği, Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle iftar yemeği verdi. Abdurrahman Gazi Türbesi'nde bulunan özel bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğine, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Memur Sen İl Yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Ramazan Ayı'nın önemine değinerek, mazlumlara, mahsunlara ve muhtaçlara daima yardım ettiklerini söyledi. Ramazan'ın birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma ayı olduğunu dile getiren Duman, "Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek Ramazan ayında, bugün bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk ve hissiyat içinde olduğumu belirtmek isterim. Bugüne kadar toplumun her kesimiyle birlik ve beraberlik içerisinde olduk bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan, Milletvekilimiz İbrahim Aydemir'e ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de, Toplumun tüm paydaşlarının bir araya geldiği ramazan ayının maneviyatına değinerek,"Manevi atmosferinden daha fazla istifade edebilme adına siz değerli dostlarımla bir arada olmak istedim. Ramazan ayının son günlerinde, bayram arifesinde, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına kurduğumuz bu iftar sofrasına katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir kusurumuz varsa affedin. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Aydemir Memur Sen Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title