Haberler

Memur-Sen'de Arbede

Güncelleme:

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığı seçimleri için gerçekleştirilecek olan delege seçimleri öncesi sendika binasında arbede yaşandı.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığı seçimleri için gerçekleştirilecek olan delege seçimleri öncesi sendika binasında arbede yaşandı. Sabah saatlerinde sendika binasına gelen bir grup sendika üyesine öncülük eden Nazilli Devlet Hastanesi Müdürü Hasan Gürbüz ile sekreter Ayşe Atar arasında arbede yaşandığı öğrenildi. Sekreter Ayşe Atar kendisine darp uygulandığı gerekçesi Hasan Gürbüz'den şikayetçi olurken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde sendika binasına gelen yaklaşık 30-40 kişi sendika binasına girmek istedi. Bu sırada sendika binasında bulunan sekreter Ayşe Atar, kapıyı kapatmak isteyince Hasan Gürbüz ile arasında arbede yaşandı. Darp edildiğini belirten Atar, olay yerine polis çağırarak Atar'dan şikayetçi oldu. Her iki kişi de karakola gidip ifade verirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sendika üyelerinden eski yönetici Fatih Yonar, delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığını iddia ederek "Bizlere hiç haber edilmeden delege seçimi yapılıyor. Sendika seçimin daha adil ve demokratik olması için üyelerle birlikte delege seçimi için dilekçe vermeye geldik. Bizim dilekçelerimiz alınmak istenmiyor. Yaşanan bu duruma protesto ediyoruz. Sendikaya bağlı yaklaşık 3100 üye var. Seçilecek olan 150 delege başkanı belirleyecek. Başkan kendi yakınlarını delege olarak seçtirmek istiyor" dedi.

Geçen hafta itibariyle delege seçimleri için askı süresinin başlatıldığını ve şu an itibariyle 230 civarında başvuru olduğunu belirten Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, "Gelen arkadaşların dilekçelerini alıp kendilerine kayıt numarası verdik. Herkesin haberi oluyor da bu arkadaşların haberi olmuyor mu? Bugün Cumartesi bugün gelmişler. Buna rağmen biz dilekçeleri aldık. Ben dışarıdaydım. Sendika sekreterinin darp edildiğini duyunca geldim. Bazı üyelerin sendika kapısı önünde üslupsuz hareket etmesi hoş değil" diye konuştu.

Sendika önünde polis ekipleri güvenlik tedbiri alırken, yaşanan arbede ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title