Haberler

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı'nda Ara Tatil Etkinlikleri

Güncelleme:

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, ara tatilde öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Animasyon gösterimi, deneyler ve resim yarışmaları gibi etkinliklerle öğrencilerin tatillerini keyifli geçirmeleri sağlanıyor.

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, meraklı öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı da ara tatile giren çocukların uğrak yerlerinden biri oldu. Yıl boyunca hem okul grupları hem de aileleriyle birlikte gelen öğrencileri ağırlayan Bilim Parkı'nda ara tatil için özel bir program hazırlandı. Animasyon gösterimi, çeşitli deneyler, resim yarışmaları gibi etkinlikleri öğrenciler çok sevdi. Saat 14.00'te başlayan ekinlikleri veliler de ilgiyle takip etti.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, çocukların mutluluğunun kendilerini de çok mutlu ettiğini belirterek, "Öğrencilerimizin tatillerini en iyi ve verimli biçimde geçirmesi için düzenlediğimiz etkinlikler büyük ilgi görüyor. Bu da bizi mutlu ediyor tabii ki. Tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum" dedi. Ücretsiz etkinlikler hafta boyunca devam edecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Marmaris Belediyesi Ara tatil Marmaris Tatil Etkinlikler Belediye Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title