Haberler

Marin Park'a Görkemli Açılış

Tekirdağ Marin Park Evleri Tuncer Soyal Tesisleri düzenlenen görkemli törenin ardından açıldı.

Tekirdağ Marin Park Evleri Tuncer Soyal Tesisleri düzenlenen görkemli törenin ardından açıldı.

Marin Park Evleri Tuncer Soyal Tesisleri açılışına Tekirdağ Eski Belediye Başkanı Ahmet Aygün, CHP Eski İl Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Taner Karaoğlu, proje sahibi Tuncer Soyal ve Soyal ailesi ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ikram yapıldı.

Tekirdağ'ın Büyükşehir olacağını söyleyen Tekirdağ Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Taner Karaoğlu, "Artık şehrimize ciddi yatırımlar yapılıyor. Ben Tuncer beyi böyle bir yatırımı şehrimize kazandırdığı için kutluyorum. Almanya'da kazandığı birikimleri şehrimize aktardığı için kendisine teşekkür ediyorum. Yatırımlarının artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

Almanya'da uzun yıllar farklı sektörlerde ticaretle uğraştığını ifade eden Tuncer Soyal, Marinpark Tekirdağ İnşaat olarak Antalya ve istanbul başta olmak üzere İç Anadolu bölgesinin farklı şehirlerinde yatırımlar yapmayı amaçladığını kaydetti. Yurt dışında elde ettiği ticari tecrübe ve birikimini kendi ülkesi için kullanmak istediğini ve katma değer üreterek vergisini kendi ülkesine ödemek istediğini belirten Soyali, "Marinpark projesinde Avrupa standartlarına uygun inşaat teknikleri ve malzemeler kullanarak farklı bir inşaat anlayışı ortaya konuldu. Müşteri memnuniyetine son derece önem verdik. Marin Park Tekirdağ İnşaat, gelecekte de kendinden söz ettirecek projelere imza atmayı hedefliyor. Sosyal tesisi, çocuk parkı, gezinti alanları, plajı, yüzme havuzu ve yeşil alanları ile Tekirdağ'da sıradışı bir ortam sunuyoruz. Mevki olarak çok seveceğiniz bir yerdedir. Dereağzı Mevkiinde sahil kenarında, okullara yürüyüş mesafesinde şehir merkezindedir. Ama konumu itibarı ile şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaktır." dedi.

Gece müzik eşliğinde devam etti.

16.09.2012 11: 27: 33

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Albayrak Ahmet Aygün Tekirdağ Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title