Haberler

Manisa Polisinden Gençlere Broşürlü Uyarı

Güncelleme:

Celal Bayar Üniversitesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri gençleri ve aileleri uyuşturucu konusunda broşürlerle bilgilendirdi.

Kayıt dönemi devam eden Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gençler ve aileleri uyuşturucu konusunda broşürlerle bilgilendirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2015-2016 kayıt dönemi içerisinde aileleri ve gençleri bilgilendirmek amaçlı broşür dağıttı.

'Sevgili anne ve babalar nelere dikkat etmeliyiz?', 'Madde bağımlılığı nedir?', 'Madde bağımlılığı ile ilgili doğru zannedilen yanlışlar' konularının işlendiği broşürler Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampusu, Uncubozköy Kampusu ve Devlet Hastanesi arkasında bulunan Celal Bayar Üniversitesi bölümlerinde gençlere ve aileleri dağıtılırken, aileler de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Geleceğe ve gençliğimize sahip çıkmak, çocuklarımızı olası muhtemel tehlikelerin varlığına karşı bilinçlendirmek, suça karşı korumak, suçun oluşmadan önlenmesini sağlamak amacıyla Uyuşturucu Maddenin Zararlarına dair 3 farklı konuda broşür dağıtımı yapılarak öğrencilerimiz ve aileleri bilgilendirilmiştir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title