Haberler

Malatya'da Semt Konağı Açılışı

Kiltepe Çarmuzu Semt Konağı hizmete açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Kiltepe-Çarmuzu Semt Konağı hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılış töreninde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, çocukların iyi yetişmesi için böyle tesislere ihtiyaç olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın yarınlarımızın siyasetçisi, devlet adamı olacak vasıfta yetişebilmeleri için böyle güzel mekanlara ihtiyaç var. Diğer taraftan hanımların ve kızlarımızın el emeği göz nurlarını icra edebilecekleri, sanatsal faaliyetlerin yapılabileceği güzel bir mekanın olması gerçekten güzel. Malatya'nın kimliğine, dokusuna uygun bir mekan olmuş. Çocuklarımız sokaklarda boş zamanlarını geçireceğine buralarda yeteneklerini geliştirebilirler."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Malatya'ya 5 semt konağı kazandırdıklarını vurgulayarak, Çarmuzu ve Kiltepe'de de sosyal ve kültürel hayatı olumlu etkileyecek bir tesisi hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleriyle ortak projeler yapılacağını ifade eden Çakır, "İhtiyaç olan her bölgemize bu konaklardan yapmayı planlıyoruz. Bu hizmetlerimizi, ilçelerimize ve kalabalık mahallelerimize de götüreceğiz. Malatya'nın her yerine yol, altyapı, itfaiye, temizlik ve park gibi birçok hizmet gidiyorsa, sosyal ve kültürel anlamda da hizmetler ulaştırılacak" açıklamasında bulundu.

Semt konağında eğitim alacak çocuklar, Çakır'a çiçek sundu.

Açılışa, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili İsmail Nacar, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title