Haberler

Mahalle Muhtarının Hırsızlık Zanlısını Öldürdüğü İddiası

Yıldırım ilçesine bağlı bir mahallede, marketten hırsızlık yaptıktan sonra otomobille kaçmaya çalışan 3 kişiden birinin, muhtar tarafından silahla açılan ateş nedeniyle öldüğü iddia edildi.

Bursa'da bir marketten sigara çaldıktan sonra otomobille kaçmaya çalışan 3 kişiden birinin, mahalle muhtarının tabancayla rastgele açtığı ateş sonucu öldüğü ileri sürüldü.

İddiaya göre, 30 yaşındaki Adem Avcı ile Özkan B. ve İbrahim A, Yıldırım ilçesine bağlı bir mahallede, vatandaşların ortak olduğu kooperatife ait marketten bir miktar sigara paketi çaldı.

İş yerinin alarmının çalması üzerine olayı fark eden bir grup vatandaş, şüphelilerin bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Bu sırada mahalle muhtarı Feridun Ç. (61), ruhsatlı tabancayla aracın arkasından rastgele ateş açtı.

Aracı durdurup yaya kaçmaya başlayan zanlılardan İbrahim A, vatandaşlar tarafından yakalanarak olay yerine çağrılan jandarma ekiplerine teslim edildi.

Diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Adem Avcı'nın cesedini, olaydan bir gün sonra mahalledeki dere yatağında buldu.

Sırtına isabet eden kurşunla yaralandığı ve bir süre kaçmasının ardından öldüğü tespit edilen Avcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Feridun Ç'yi de gözaltına alan ekipler, Avcı'yı ağır yaralı halde araziye bırakıp kaçtığı ileri sürülen Özkan B'nin yakalanması için çalışma başlattı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title