Haberler

Maçın Ardından

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, Sivasspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, Sivasspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Hilbert, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, Sivasspor maçını kazanmalarının çok önemli olduğunu ifade ederek, "Maça iyi başladık ancak attığımız golden sonra tempomuz düştü. Sivasspor da iyi mücadele etti ve birkaç pozisyon verdik. Bu şekilde oynamayı durdurmamız lazım. İkinci yarıya da iyi başladık ama bir gol yedik. Bana göre pozisyon ofsayttı. Sonra iyi mücadele ettik ve ikinci golü bulduk. Bugün maçı kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Hilbert, son dönemlerde iyi organize olduklarını ve iyi mücadele ettiklerini, takım olarak da iyi yolda olduklarını kaydetti.

Quaresma'nın zaman zaman savunmaya yardım etmemesiyle ilgili bir soruya Hilbert, "Quaresma, bu maçta çok daha iyi çalıştı ve mücadele etti. Böyle oynarsa bize çok faydalı olacaktır ve bugün asist yaparak bizim için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi" diye konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title