Haberler

Finike'de Lise Öğrencileri Soma İçin Tiyatro Oyunu Sahneledi

Güncelleme:

Finike Anadolu Lisesi öğrencileri, geliri Soma'ya gönderilmek üzere "Cimri" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Finike Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen "Cimri" adlı tiyatro oyununun geliri, Soma'ya gönderilecek.

Lise öğrencileri, Finike Belediyesi Kültür ve Sinema Salonu'nda Fransız yazar Moliere'in "Cimri" adlı eserini sahneledi. Tiyatro gösterisinden elde edilen gelirin, Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatlarını kaybeden maden işçilerinin yakınlarına bağışlanacağı bildirildi.

Finike Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Uysal, tiyatro gruplarının Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosunun düzenlediği 21. Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği'ne katılmaya hak kazandığını hatırlattı.

Topluluğun, Türkiye'nin dört bir yanından katılan okullar arasında büyük başarı gösterdiğini belirten Uysal, "Rehberlik öğretmenimiz Kerem Çetinkaya'nın yorumuyla sahnelenen bu oyun, dört oyunculuk ödülü aldı. Ben bu oyunda emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Konuşmanın sonunda Finike Belediye Meclis Üyesi Necmettin Nazlı, öğrencileri gösterdikleri performans dolayısıyla kutladı ve oyunun yönetmeni Kerem Çetinkaya'ya plaket verdi.

Tiyatro gösterisini Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Çolak, Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçın, okul müdürleri ve vatandaşlar izledi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Finike Belediyesi Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title