Haberler

Kutlu Doğum Haftası

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı Yemişçi, mesajında, İslamiyet'i ve onun peygamberi Hz. Muhammed'in insanlığa yapmış olduğu çağrıyı doğru şekilde anlamak ve bir kez daha hatırlamak adına kutlanan Kutlu Doğum Haftası'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yemişçi, mesajında, İslamiyet'i ve onun peygamberi Hz. Muhammed'in  insanlığa yapmış olduğu çağrıyı doğru şekilde anlamak ve bir kez daha hatırlamak adına kutlanan Kutlu Doğum Haftası'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sevgi, barış ve kardeşlik ikliminin gönülleri kapladığı bu zaman diliminde Hz. Muhammed'in tavsiyelerinin ve örnek hayatının bir kez daha okuyup anlamaya çalışılması gerektiğini ifade eden Yemişçi, şunları kaydetti:

"Peygamberimizin hayatı, huzur ve barış atmosferinin oluşturulmasında bizlere yol gösterici olarak ışık tutacaktır. Hoşgörünün zirvesi olan ve 'Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim' diyen bir peygamberin ümmeti olarak O'nu her konuda olduğu gibi toplumsal barışın, birlik ve beraberliğin tesisi konusunda da örnek almalıyız. Şefkat ve merhamet abidesi Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde, getirdiği ilahi mesajı doğru idrak ederek Kutlu Doğum Haftası'nı bu bilinçle kutlanmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Özlem Yemişçi Tekirdağ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title