Haberler

Kütahya: Kütahya, 'Sevgi Evleri'ne Kavuşuyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Kütahya'da 'Sevgi Evleri Projesi' Kapsamında Yapılacak Çalışmaları Anlattı. Bu Anlamda Bir İhale Düzenlendiğini Aktaran Aksoy, "AK Parti Hükümeti'nin Kimsesiz ve Bakıma Muhtaç Çocukların Topluma Kazandırılması Amacıyla Yapmış Olduğu En Önemli Projelerden Biri de 'Sevgi Evleri Projesi'dir. Bir Çocuğun En İyi Bakılıp Koruna...

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Kütahya'da 'Sevgi Evleri Projesi' kapsamında yapılacak çalışmaları anlattı. Bu anlamda bir ihale düzenlendiğini aktaran Aksoy, "AK Parti Hükümeti'nin kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların topluma kazandırılması amacıyla yapmış olduğu en önemli projelerden biri de 'Sevgi Evleri Projesi'dir. Bir çocuğun en iyi bakılıp korunacağı yer, kuşkusuz sağlıklı bir aile ortamıdır. Kütahya'da kimsesiz ve bakıma muhtaç yavrularımızın bir bakıcı öğretmen nezaretinde sıcak bir yuva içerisinde aile ortamında ihtiyacı olan temel güven duygusu kazanabilmelerine, sorumluluk verilerek hayata adaptasyonlarını kolaylaştırmaya, yaşadıkları ortamları sahiplenmelerine, ağabey, abla, kardeş, anne ve baba gibi statüleri gerçek aile ortamına yakın bir şekilde özümseme ve Türk örf, adet, inanç ve milli ahlakına sahip, kendine güvenen, insan sevgisi ve saygısı ile dolu insanların yetiştirilmesine yönelik bir projedir. 10 villadan oluşan üniteler içerisinde mutfak, banyo ve ayrı ayrı odalar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde oyun alanları, park, bahçe ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Kütahya Valisi Osman Aydın ile yaptığım görüşmelerle İl Özel İdaresi'ne ait 17 dönümlük arsa, Çocuk Esirgeme Kurumu'na devredilmiştir. Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü ve TOKİ Başkanı ile yapılan görüşmeler neticesinde 'Kütahya Sevgi Evleri' projesinin yapımı 25 Aralık tarihinde en uygun teklifi veren Kolca İnşaat A.Ş.'ye verilmiştir. İnşaatın yapımına Ocak ayı içinde başlanacak ve 2007 yılında bitirilecektir. Bu projenin Kütahya halkına ve kimsesiz yavrularımıza hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

(EFE-EŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title