Haberler

Kozcağız'da Futbol Şöleni Başladı

Kozcağız Belediyespor yararına düzenlenen FİFA onaylı çim sahada dana ödüllü futbol turnuvası başladı.

Kozcağız Belediyespor yararına düzenlenen FİFA onaylı çim sahada dana ödüllü futbol turnuvası başladı.

Kozcağız Beldesi'nde yapımı tamamlanan FİFA onaylı çim sahada gece oynanan maçlarda tam bir futbol şöleni yaşanıyor. Toplam 22 takımın mücadele ettiği turnuvaya Kozcağız halkı yoğun ilgi gösteriyor. Turnuvanın ilk gününde dört karşılaşma oynandı. FİFA onaylı yeni sahada güzel atmosferde oynanan gece maçları çekişmelere sahne oluyor. Organizasyon A grubundaki Hıdırlar Gençlikspor ile Akgünpenspor müsabakası ile başladı. A grubunda oynanan açılış karşılaşmasında Hıdırlarspor ile Akgünpenspor 5-5 berabere kaldı. B Grubunda Mamakspor ile Madengücüspor arasında oynanan karşılaşma Mamakspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. C Grubunda oynanan 3. karşılaşmada Akbaş Kışlaspor Optimum Gümüşspor'u 5- 3 mağlup etti. Gecenin son maçında D grubunda oynanan karşılaşmada Japon Pazarıspor Çeştepe'yi 6-0 mağlup etti.

Bu akşam oynanacak karşılaşmalar ise şu şekilde, A gurubu Akağaçspor-Yeşilyurt, Kumcu Mobilya-Kömürspor, B gurubu Özbulut İnşaatspor-Sütlücespor, C gurubu Eskiemirlerspor-Merkezspor, D gurubu Emin Isıspor-Demirci Ahmetlerspor. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozcağız Beldesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title