Haberler

Kıran Mahallesi Sakinleri Belediyeden Hizmet Bekliyor

Hakkari Kıran Mahallesi Sakinleri Çöp ve Yol İçin Belediyeden Hizmet Bekliyorlar.

Hakkari Kıran Mahallesi sakinleri çöp ve yol için belediyeden hizmet bekliyorlar.

Mahallelerinde çöp toplama merkezi olmadığını belirten vatandaşlar, yollarının da toz ve toprak içinde olduğunu açıkladılar. Mahalle sakinlerinden Adem Aktaş, Lale Şahin, mahallenin ilgisizlikten yaşanmaz bir hale geldiğini söyledi. Yol güzergahında çöp merkezi olmadığı için vatandaşların çöplerini rast gele attığını bildiren vatandaşlar, rüzgarın etkisiyle çöplerin dağılarak kötü bir görünüm ortaya çıktığını belirttiler. Mahalle sakinleri, "Yolumuzun tozlu olması bizleri büyük sıkıntıya sokmaktadır. Araçların ardından kalkan toz sağlığımızı tehdit ediyor. Çöplerin durumu zaten ortada. Çocuklarımız bu çöplerin içinde okula gelip gitmek zorunda kalıyorlar. Mahallemizde çöp merkezinin kurulması ve yolumuzun kilit taşı ile döşenmesini istiyoruz" şeklinde konuştular.

Belediye yetkilileri ise, maddi imkansızlıklar nedeniyle yolu kilit taşı ile döşeyemediklerini belirterek, çöp sorunu için ise konteynır bıraktıklarını ancak çocuklar tarafından bunların tahrip edildiğini belirttiler.

(FT-AKK-Y)

04.09.2007 19:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title