Haberler

Kcetaş'da Şadi Büyükkeçeci İstifasını Yönetime Sundu

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü'nü yapan Şadi Büyükkeçeci görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü'nü yapan Şadi Büyükkeçeci görevinden istifa ettiğini açıkladı.

KCETAŞ'da düzenlenen basın toplantısında, 2002 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevini yürüttüğünü söyleyen Büyükkeçeci, "Bu 10 yıl içinde Kayseri'deki abone sayımız 4 yüz 30 binden 6 yüz bine çıktı. Ciromuz, 161 milyon TL'den 4 yüz 30 milyon TL'ye çıktı. 10 yıl içinde de gelir vergisi sıralamasında üçüncü sırada yer aldık. 2012 yılında da 45 milyon TL'lik yatırım hedefledik. Erciyes Enerji A.Ş.'yi kurduk. KCETAŞ, Afrika Power kurduk ve Nijerya'da ihalelere katıldık. Teknolojiye önem verdik ve Kayseri karanlığı unuttu." dedi.

Görev yaptığı 10 yıl süre zarfında çok yıprandığını, şirket ve Kayseri adına yapılabilecek ne varsa yaptığını belirten Büyükkeçeci, "Çok sevdiğim şirketten ayrılma kararı aldım ve bunu yapılan son yönetim kurulu toplantısında yönetime sundum." diye konuştu.

Büyükkeçeci, bundan sonra Kayseri dışında yine enerji sektöründe kurulacak bir şirketle iş hayatına devam edeceğini ifade etti.

Kocasinan Belediye Başkanı ve KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bekir Yıldız, "Şadi Bey'den böyle bir teklif geldi. 86 yıldır hizmet veren şirketimiz, şu anda Türkiye'nin 1 numaralı şirketi oldu. Birçok insanın emeği geçti. Şadi Bey ile 10 yıldır beraber çalıştık. Önemli hizmetler yaptı. Kendi tercihine saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title