Haberler

Kaymakam Türköz'den Köy Ziyareti

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,  Karabey Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşların istek ve sorunlarını dinlediklerini bildirdi.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,  Karabey Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşların istek ve sorunlarını dinlediklerini bildirdi.

Türköz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı tarihi ve kültürel zenginliğe sahip, doğa harikası 52 köyü zaman zaman ziyaret ederek, vatandaşların istek ve sorunlarını diledikleri belirtti.

Bu ziyaretlerden birini Karabey Köyü'ne gerçekleştirdiklerini aktaran Kaymakam Türköz, "Kaymakamlığımıza veya diğer kurumlarımıza gelemeyen vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini dinlemek için her fırsatta köylerimize giderek vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Her mevsim ayrı bir güzelliği olan köylerimizde yaşayan çalışkan vatandaşlarımız, bizden isteklerini imkanlarımız dahilinde en hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Bizlerin amacı, vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükselterek sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hayatlarını idame etmelerine imkan sağlamaktır. Bu amaçla devletimizin sağladığı imkanlarla, ilçemize bağlı köylerin bir çoğunun altyapı ihtiyacını karşıladık. Eksik kalan bölümlerde ise bir çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türköz Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title