Haberler

Kardeşleriyle Fidan Diktiler

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü’ne bağlı Otlukbeli ve Erzincan Kız Yurtları Öğrencileri TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi’nde bulunan 10-B kardeş sınıflarıyla birlikte 50 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü'ne bağlı Otlukbeli ve Erzincan Kız Yurtları Öğrencileri TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi'nde bulunan 10-B kardeş sınıflarıyla birlikte 50 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun "KYK Gönül Bağı", "HerKYKlıbirfidan" etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programda KYK'lı öğrenciler TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi'nde öğrenim gören kardeşleriyle buluştular. Peygamber Efendimiz'in S.A.V.'in "Kıyametin Kopacağını Bilseniz, Yine de Ağaç Dikiniz" Hadis-i Şerif'inin gereğini yerine getiren KYK'lı öğrenciler, İmam hatip Lisesi'nde okuyan kardeşleriyle de gönül bağı kurdular.

Programda duygularını dile getiren TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi öğrencisi Amine Keleş bu güzel etkinlikten dolayı KYK'lı ablalarına teşekkür etti.

KYK Erzincan İl Müdürlüğü Erzincan Kız Yurdu öğrencisi Sümeyra Etlan düzenlenen etkinliğin çok anlamlı bir etkinlik olduğunu belirterek KYK Erzincan İl Müdürlüğü ve TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi'ne teşekkürlerini iletti.

Program sonunda konuşan KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek "KYKGönülBağı", "HerKYKlıbirfidan" etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ağaç dikme programımıza ev sahipliği yapan TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi Müdürü Sayın Uğur Mutlu'ya ve öğrencilerine sıcak, samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte söz alan TOBB Binali Yıldırım Anadolu Kız İmam Hatip Proje Lisesi Müdürü Uğur Mutlu da KYK'lı öğrencilerin bu güzel ziyaretinden çok memnun olduklarını ve programı düzenleyen KYK Erzincan İl Müdürlüğü ile öğrencilerine teşekkürlerini iletti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Yurtlar Kurumu Otlukbeli Erzincan Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title