Haberler

Kağıthanelilere, Aile Toplum Merkezi Hediye Edildi

Sosyal ve kültürel kalkınmaya desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Aile Toplum Merkezi ve Sosyal Mağazası'nı düzenlenen bir törenle hizmete açtı.2013 yılında büyük yatırımlarla adından söz ettiren Kağıthane Belediyesi,...

Sosyal ve kültürel kalkınmaya desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Aile Toplum Merkezi ve Sosyal Mağazası'nı düzenlenen bir törenle hizmete açtı.

2013 yılında büyük yatırımlarla adından söz ettiren Kağıthane Belediyesi, Kültür Merkezi içerisinde yer alan Aile Toplum Merkezi ve Sosyal Mağazası'nı açtı. Açılış törenlerine AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken'in yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, oda başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri, basın mensupları, Kağıthaneliler katıldı.

Açılış öncesi yatırımlar hakkında bilgiler veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Aile toplum merkezimizde hem sosyolojik hem de psikolojik olarak desteğe ihtiyaç duyan gençlerimiz ve ailelerimizi destekliyoruz. Arzu ederlerse evlilik kararı almış gençlerimize de destek veriyoruz. Aile terapisi ve psikolojik destekle kendilerine uzman yardımı sunuyoruz" dedi.

Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer ise, ilçeye çok verimli yatırımların gerçekleştirildiğini belirtti. Varıcıer, "Aile terapisi ve psikolojik desteği sağlayan Aile Toplum Merkezi aile bütünlüğü için sosyal hizmet çalışmalarıyla çiftlerin huzurlu bir aile ortamına kavuşmasına yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Fazlı Kılıç ve beraberindekiler hem merkezin hem de mağazanın açılışını gerçekleştirdi. Açılışla birlikte merkezde, evlilik öncesi eğitimi, aile terapisi ve psikolojik destek, aile bütünlüğü için sosyal hizmet ve destek çalışmaları gibi konular vatandaşlara anlatılacak. Kağıthaneliler sosyal mağaza ile de ekonomik durumu müsait olmayan ilçe sakinlerine giyim konusunda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title