Haberler

Kadınlardan "Özgecan Aslan" Açıklaması

Samsun’da "Samsun Kadınlar Platformu" adı altına birleşen kadınlar, Mersin’de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için basın açıklamasında bulundular.

Samsun'da "Samsun Kadınlar Platformu" adı altına birleşen kadınlar, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için basın açıklamasında bulundular.

Samsun'un İlkadım ilçesi İstiklal caddesi üzerinde bir araya gelen "Samsun Kadınlar Platformu" adı altına birleşen kadınlar, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile ilgili tepkilerini dile getirdiler. Kadınlar adına basın açıklamasında bulunan Şeyma Özberk, "Daha öncede söylemiştik. Her gün onlarca tecavüzcü katilinin aklanması, dışarıdaki tecavüzcüleri yüreklendiriyor. Aramızdan aldığınız her kadın için, hayatını kararttığınız her kadın için tek tek hesap vereceksiniz. Özge'nin hesabını kadınlar sokaklarda soracak" dedi.

Pankartlar ve sloganlar altında gerçekleşen basın açıklamasının ardından katılımcılar olaysız şekilde dağıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Mersin Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title