Haberler

Jandarma Kredi Kartı Dolandırıcılarının İzini Sürdü

Aydın’ın Söke ilçesinde iki kişiyi kredi kartı bilgilerine ulaşarak 6 bin 500 lira dolandıran üç şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Aydın'ın Söke ilçesinde iki kişiyi kredi kartı bilgilerine ulaşarak 6 bin 500 lira dolandıran üç şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Söke'de yaşayan N.Y. isimli şahıs, bir bankaya ait kredi kartından kendisinin haberi olmadan bin 500 TL paranın çekildiği jandarmaya ihbar etti. M.Ö'yi isimli kişiyi cep telefonundan arayan şüpheli "Denetleme kurulundan arıyorum. Size ait kredi kartından 2 bin TL para çekilmiş. Paranın iadesi için kredi kartı numaranız ve şifrenizi vermeniz gerekmektedir" şeklindeki bilgi vermesi üzerine, M.Ö. kredi kartı bilgilerini telefonun karşısındaki şahsa verince hesabından 5 bin TL para çekildi.

Yapılan araştırmalarda N.Y'ye kredi kartını veren banka ile irtibata geçilmesi sonucu M.P'nin N.Y'nin kredi kartı bilgilerine ulaştığı ve bu yolla kredi kartından bin 500 TL parayı çektiği tespit edildi. M.Ö'nün hesabından çekilen 5 bin TL'nin S.Ç. hesabına aktarıldığı ve bu hesaptan da H.A. isimli şahsın hesabına aktarıldığı bilgisine ulaşıldı. Firari şüpheliler M.P., Ş.Ç. ve H.A'nın yakalanması için gerekli çalışmalara başlanıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title